THE BOBA SPOT

THE BOBA SPOT Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 17 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Boba Spot. Meer weten? Ontdek meer

28 mei 2022 om 21:15 Drinks were decent though could have been labeled better. Tapioca had a nice texture and were just sweet enough. Agree with other reviewers that portion size is on the smaller side, could be bigger.
27 mei 2022 om 15:45 Ordered bubble tea via Thuisbezorgd.nl. Received my order without any straws, so we couldn't drink our bubble tea. Also paid extra for whipped cream, but we did not get the whipped cream. Then also the phonenumber was not reachable.
1 apr 2022 om 19:45 Lekkere drankjes! En complimenten voor de verpakkingen! Zelfgemaakte blikjes:) hierdoor komen je drankjes nooit verkeerd aan! Ik zal zeker vaker bestellen! Bedankt!
20 jan 2022 om 23:05 Zeer lief personeel, belde me persoonlijk op om zeker te zijn van mijn wensen. Eten en drinken erg lekker, dank je wel
29 okt 2021 om 19:57 taste: not best but pretty good. delivery: fast and thanks for waiting!
19 okt 2021 om 21:50 Te duur voor de hoeveelheid die je krijgt had de medium maat was een flesje van 500 ml voor ruim 5 euro per flesje .voor de rest de smaak was prima .
3 okt 2021 om 16:58 2 hour wait...
14 sep 2021 om 14:37 Beste van heel Amsterdam
22 aug 2021 om 16:21 Great
10 aug 2021 om 20:30 Everything was amazing!!!! The boba tea was so good
9 aug 2021 om 21:52 Frape was heel lekker. we hebben er lekker van genoten :)
5 aug 2021 om 21:28 quite expensive for the small portion of buble tea and cake